Μορφου Για Εμβολιο / 3wnh7ryf5zetm : Ἂς κρατήσουμε ὅμως τὸ βλέμμα μας στραμμένο στὴ χάρη της.

Μορφου Για Εμβολιο / 3wnh7ryf5zetm : Ἂς κρατήσουμε ὅμως τὸ βλέμμα μας στραμμένο στὴ χάρη της.. Η προφητεία για τη μακεδονία. Αποφάσισα να μην εµβολιαστώ για τονκορωνοϊό για τους εξής λόγους 1. Νέο παραλήρημα του μητροπολίτη μόρφου νεόφυτου. Τα εµβόλια που κυκλοφορούν (pfizer, moderna, astrazeneca, johnson andjohnson) χρησιµοποιούν για την παραγωγή τους ή/και για τον. Ο κοροναϊός υπάρχει και είναι «κατασκεύασμα σκοτεινών δυνάμεων», οι οποίες στοχεύουν στην τρομοκράτηση της κοινωνίας προκειμένου να σπεύσει για το εμβόλιο, «που θα συνοδεύεται και από το τσιπάκι με τον αριθμό 666, δηλ.

Το εμβόλιο για τον κορονοϊό και οι. Δείτε μια πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του μητροπολίτη μόρφου νεόφυτο σχετικά με τον εμβολιασμό. Για το εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού μίλησε αυτή τη φορά ο μητροπολίτης. Για το εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού μίλησε αυτή τη φορά ο μητροπολίτης μόρφου νεόφυτος, συνδέοντάς το με τις μεταλλαγμένες ντομάτες. Για το εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού μίλησε αυτή τη φορά ο μητροπολίτης.

3anaxtypa O Morfoy Kai Amfisbhtei To Embolio Youtube
3anaxtypa O Morfoy Kai Amfisbhtei To Embolio Youtube from i.ytimg.com
Είµαι ένας απλός ορθόδοξος χριστιανός. Νέο παραλήρημα του μητροπολίτη μόρφου νεόφυτου. Δεν θα γίνω μεταλλαγμένο προϊόν, όπως οι ντομάτες. Δείτε μια πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του μητροπολίτη μόρφου νεόφυτο σχετικά με τον εμβολιασμό. Για το εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού μίλησε αυτή τη φορά ο μητροπολίτης. Μέχρι και νεκροταφείο προδοτών φτιάξανε για τους πραξικοπηματίες!» είπε ο γέροντας και το βλέμμα του «έφυγε» ενώ συνέχισε να τραβά τους κόμπους του κομποσχοινιού του… Στα δεδομένα για την ασφάλεια των πρώτων 13,7 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίων που έγιναν στις ηπα, αναφέρθηκαν παρενέργειες σε 7.000 άτομα, 79% των οποίων ήταν γυναίκες, με το 61% των εμβολίων να χορηγείται σε γυναίκες. Ὁλοκληρώθηκαν μὲ τὴ βοήθεια καὶ τὴ χάρη τοῦ θεοῦ οἱ νηστεῖες καὶ οἱ παρακλήσεις πρὸς τὴν ὑπεραγία θεοτόκο.

Όποιος δεν θα είναι σφραγισμένος με τον αριθμό 666, δεν θα μπορεί ούτε να πουλά, ούτε να αγοράζει.

Πυρ και μανία για «diablo», εμβόλια, ομοφυλοφιλία Είµαι ένας απλός ορθόδοξος χριστιανός. Δεν θα γίνω μεταλλαγμένο προϊόν, όπως οι ντομάτες. «τὸ ἐμβόλιο εἶναι ἀπάτη»… ὁ ἅγιος παΐσιος εἶπε γιὰ τὸν γέροντα παρθένιο, τὸν νῦν ἡγούμενο τῆς ἱερᾶς μονῆς ἁγίου παύλου, ἁγίου ὄρους: Για το εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού μίλησε αυτή τη φορά ο μητροπολίτης μόρφου νεόφυτος, συνδέοντάς το με τις μεταλλαγμένες ντομάτες. Απίθανο κήρυγμα του μητροπολίτη μόρφου: Το τέλειο εμβόλιο για να αντιμετωπίσουμε όχι μόνο τον κορωνοϊό, όλες τις επιδημίες, και την κατάθλιψη και άλλες ασθένειες, το έχουμε βρει εμείς». Εκ της ιερά μητροπόλεως μόρφου. Χωρισ λογοκρισια, χωρισ κομματικεσ αποχρωσεισ! Ὁλοκληρώθηκαν μὲ τὴ βοήθεια καὶ τὴ χάρη τοῦ θεοῦ οἱ νηστεῖες καὶ οἱ παρακλήσεις πρὸς τὴν ὑπεραγία θεοτόκο. Παϊσίου για το εμβολιο που θα γίνεται μαζί με το σφραγισμα! Η προφητεία για τη μακεδονία. Στα δεδομένα για την ασφάλεια των πρώτων 13,7 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίων που έγιναν στις ηπα, αναφέρθηκαν παρενέργειες σε 7.000 άτομα, 79% των οποίων ήταν γυναίκες, με το 61% των εμβολίων να χορηγείται σε γυναίκες.

Νέο παραλήρημα του μητροπολίτη μόρφου νεόφυτου. Μέχρι και νεκροταφείο προδοτών φτιάξανε για τους πραξικοπηματίες!» είπε ο γέροντας και το βλέμμα του «έφυγε» ενώ συνέχισε να τραβά τους κόμπους του κομποσχοινιού του… Τι θα κανω με το εμβολιο video of μορφου: Ἂς συνεχίσουμε, ὅσοι θέλουν καὶ μποροῦν, νὰ ζητοῦμε τὶς σωστικὲς πρεσβεῖες της γιὰ τὰ δεινὰ. Αποφάσισα να μην εµβολιαστώ για τονκορωνοϊό για τους εξής λόγους 1.

Neofytos Morfoy Mhn Biasteite Na Kanete To Embolio Youtube
Neofytos Morfoy Mhn Biasteite Na Kanete To Embolio Youtube from i.ytimg.com
Τις φήμες που τον ήθελαν να έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού διέψευσε ο μητροπολίτης μόρφου, νεόφυτος, με μία οργισμένη ανακοίνωση. Η ορθοδοξια ,ο ρολοσ τησ εκκλησιασ ,ο κορονοιοσ ,το εμβολιο και η ντπ εκκλησια. Ετοιμαστειτε για τον απολυτο τρομο !! ''εγώ μεταλλαγμένο προϊόν δεν θα γίνω'' για το εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού μίλησε αυτή τη φορά ο μητροπολίτης μόρφου νεόφυτος, ο οποίος εξέφρασε την έντονη αντίδρασή του. Ξέφυγε ο μητροπολίτης μόρφου για το εμβόλιο: Για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού μίλησε ο μητροπολίτης μόρφου. Έπειτα, αυτή η γενετική πληροφορία (mrna) εισάγεται με το εμβόλιο στα κύτταρα του ανθρώπου, αναγκάζοντάς τα να παράξουν την ίδια ακίδα του κορωνοϊού της νυχτερίδας! Χωρισ λογοκρισια, χωρισ κομματικεσ αποχρωσεισ!

Για το εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού μίλησε αυτή τη φορά ο μητροπολίτης.

Ο μητροπολίτης μόρφου, νεόφυτος, δήλωσε ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, για να μην γίνει σαν τις μεταλλαγμένες ντομάτες. Μέχρι και νεκροταφείο προδοτών φτιάξανε για τους πραξικοπηματίες!» είπε ο γέροντας και το βλέμμα του «έφυγε» ενώ συνέχισε να τραβά τους κόμπους του κομποσχοινιού του… Τα εµβόλια που κυκλοφορούν (pfizer, moderna, astrazeneca, johnson andjohnson) χρησιµοποιούν για την παραγωγή τους ή/και για τον. Στα δεδομένα για την ασφάλεια των πρώτων 13,7 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίων που έγιναν στις ηπα, αναφέρθηκαν παρενέργειες σε 7.000 άτομα, 79% των οποίων ήταν γυναίκες, με το 61% των εμβολίων να χορηγείται σε γυναίκες. Τι είπε ο άγιος παίσιος για το μακεδονικό/σκοπιανό ζήτημα και την ονομασία:παΐσιος για μακεδονικό ζήτημα: Η προφητεία για τη μακεδονία. Κωνσταντίνος παπαθεοδώρου κυριοι εμβολιασμενοι (με σεβασμό απευθύνομαι σε εσάς, όχι με ειρωνεία), έχετε εμβολιασθεί με νανοσωματιδια, πιστ. Ὁλοκληρώθηκαν μὲ τὴ βοήθεια καὶ τὴ χάρη τοῦ θεοῦ οἱ νηστεῖες καὶ οἱ παρακλήσεις πρὸς τὴν ὑπεραγία θεοτόκο. (στο στάδιο αυτό επικεντρώνονται όλες οι αντιρρήσεις) 3. Απίθανο κήρυγμα του μητροπολίτη μόρφου: Για το εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού μίλησε αυτή τη φορά ο μητροπολίτης μόρφου νεόφυτος, συνδέοντάς το με τις μεταλλαγμένες ντομάτες. Η ελευθερη φωνη για καθε ελληνα πολιτη, ενστολο και μη! Σύμφωνα με τις ανανεωμένες συστάσεις, κάθε άτομο με ιστορικό αναφυλαξίας άμεσης έναρξης σε ένα εμβόλιο, φάρμακο ή τροφή.

Απίθανο κήρυγμα του μητροπολίτη μόρφου: Σύμφωνα με τις ανανεωμένες συστάσεις, κάθε άτομο με ιστορικό αναφυλαξίας άμεσης έναρξης σε ένα εμβόλιο, φάρμακο ή τροφή. Αποφάσισα να μην εµβολιαστώ για τονκορωνοϊό για τους εξής λόγους 1. Είµαι ένας απλός ορθόδοξος χριστιανός. Όποιος δεν θα είναι σφραγισμένος με τον αριθμό 666, δεν θα μπορεί ούτε να πουλά, ούτε να αγοράζει.

Hggiken To Po8oymeno O Mhtropoliths Morfoy Neofytos Ston Focus Fm 103 6
Hggiken To Po8oymeno O Mhtropoliths Morfoy Neofytos Ston Focus Fm 103 6 from i.ytimg.com
Χωρισ λογοκρισια, χωρισ κομματικεσ αποχρωσεισ! ''εγώ μεταλλαγμένο προϊόν δεν θα γίνω'' για το εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού μίλησε αυτή τη φορά ο μητροπολίτης μόρφου νεόφυτος, ο οποίος εξέφρασε την έντονη αντίδρασή του. Απίθανο κήρυγμα του μητροπολίτη μόρφου: Δεν θα γίνω μεταλλαγμένο προϊόν, όπως οι ντομάτες. Παϊσίου για το εμβολιο που θα γίνεται μαζί με το σφραγισμα! Για το εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού μίλησε αυτή τη φορά ο μητροπολίτης. « δεν θα βαλω εμβολιο » βιντεο: Ο μητροπολίτης μόρφου, νεόφυτος, δήλωσε ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, για να μην γίνει σαν τις μεταλλαγμένες ντομάτες.

Με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της μητροπόλεως μόρφου, ο μητροπολίτης μόρφου, νεόφυτος, διαψεύδει κατηγορηματικά.

Νέο παραλήρημα του μητροπολίτη μόρφου νεόφυτου. Η ελευθερη φωνη για καθε ελληνα πολιτη, ενστολο και μη! ''εγώ μεταλλαγμένο προϊόν δεν θα γίνω'' για το εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού μίλησε αυτή τη φορά ο μητροπολίτης μόρφου νεόφυτος, ο οποίος εξέφρασε την έντονη αντίδρασή του. Χωρισ λογοκρισια, χωρισ κομματικεσ αποχρωσεισ! Ξέφυγε ο μητροπολίτης μόρφου για το εμβόλιο: Για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού μίλησε ο μητροπολίτης μόρφου. Η προφητεία για τη μακεδονία. «τὸ ἐμβόλιο εἶναι ἀπάτη»… ὁ ἅγιος παΐσιος εἶπε γιὰ τὸν γέροντα παρθένιο, τὸν νῦν ἡγούμενο τῆς ἱερᾶς μονῆς ἁγίου παύλου, ἁγίου ὄρους: Δείτε μια πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του μητροπολίτη μόρφου νεόφυτο σχετικά με τον εμβολιασμό. Τις φήμες που τον ήθελαν να έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού διέψευσε ο μητροπολίτης μόρφου, νεόφυτος, με μία οργισμένη ανακοίνωση. Η ορθοδοξια ,ο ρολοσ τησ εκκλησιασ ,ο κορονοιοσ ,το εμβολιο και η ντπ εκκλησια. Σύμφωνα με τις ανανεωμένες συστάσεις, κάθε άτομο με ιστορικό αναφυλαξίας άμεσης έναρξης σε ένα εμβόλιο, φάρμακο ή τροφή. Δεν θα γίνω μεταλλαγμένο προϊόν, όπως οι ντομάτες.

Χωρισ λογοκρισια, χωρισ κομματικεσ αποχρωσεισ! μορφου. Το εμβόλιο για τον κορονοϊό και οι.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama